Comunicatul de presa: Un weekend de sarbatoare in Bucuresti la B-FIT in the Street! si Cismigiul Copiilor

Indiferent de varsta, bucurestenii vor avea parte de un weekend plin de teatru, muzica, dans, stralucire, buna dispozitie si zeci de surprize. De ziua lor, pe cei mici ii asteapta Peter Pan, Cenusareasa, Elefantelul curios, ateliere de pictura, science si percutie, concerte, jocuri si multa distractie, in Cismigiul Copiilor. Timp de zece ore, uitam de plictiseala! Ne jucam, ne coafam, desenam, invatam limbi straine, primim premii, iar spre seara, cantam si dansam alaturi de CRBL, prietenul tuturor copiilor.

1 Iunie este si prima zi de vara din calendar, pe care ArCuB o marcheaza prin momentele unice din cadrul festivalului B-FIT in the Street!Dupa doua zile de spectacole mobile cu personaje incredibile, pe strazile din centrul Capitalei manifestarile artistice continua. In mod cu totul special, in acest an, intre B-FIT in the Street! si Cismigiul Copiilor artistii creeaza un liant: Los Fotografos (Fotografii) vor imortaliza cu umor cele mai senine si mai sincere zambete ale momentului. Simpaticii fotografi se vor plimba pe aleile parcului cu un „atelier foto“ de pe vremea bunicii si vor face pentru public scamatorii si giumbuslucuri. Tot in Cismigiu, Dinozaurii (Dinosaurs) ii vor ajuta pe copii sa redescopere lumea preistorica.

In acelasi timp, in Centrul Istoric, „dive“ cu miscari unduitoare, vor dansa la inaltime, dormice sa-si faca tot mai multi admiratori la Bucuresti. Pana seara tarziu, reprezentatiile de strada, cu dinozauri, pesti fabulosi si struti uriasi, fluturi dansatori, zane si papusi gigantice, clovni si muzicanti impanzanzesc strazile din centrul Capitalei. Noutatea din agenda de weekend a festivalului o reprezinta stralucitoarele spectacole nocturne Paraboles (Piata George Enescu) si Luce (Piata Universitatii).

Cum un festival de teatru de strada ar fi incomplet fara o parada grandioasa, sambata, 1 iunie, de la Piata George Enescu pana in Piata Universitatii, pe Calea Victoriei, se vor reuni intr-un mars exploziv toti artistii trupelor participante. Prin muzica, dans, jonglerii, si, mai ales printr-o defilare impresionanta a drapelelor lumii, parada B-FIT in the Street! va cuceri publicul bucurestean.

Va asteptam pe strazile Capitalei, cu arta si buna dispozitie.

Detalii pe www.arcub.ro. Urmariti-ne pe:   Facebook si Twiter​ ​

Parteneri media: Antena 3, TV City, Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, RFI Romania, 24FUN, Sapte Seri, mediaTrust Romania, Ring, BeWhere, Carturesti

Parteneri media online: Port.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, modernism.ro, iconcert.ro, Teatral.ro, goingout.ro, hipmag.ro, inoras.ro, urban.ro, orasulm.eu, diseara.ro, hotcity.ro, bigcitylife.ro, ziarulmetropolis.ro.

Contact:
Madalina Negrea
PR ArCuB
0728 100 209