Primaria Municipiului Bucuresti organizeaza prin ArCuB – Centrul de Proiecte Culturale in perioada 28 – 31 mai o noua editie a Festivalului International de Teatru de Strada – B-FIT in the Street!.

Dupa succesul de anul trecut, evenimentul revine in centrul Capitalei, animandu-l din nou timp de patru zile cu parade alegorice, instalatii suspendate, concerte in aer liber si spectacole extreme ce imbina muzica si dansul cu elemente de acrobatie si efecte pirotehnice.

Manifestarea va reuni si de aceasta data importante companii de teatru de strada. Trupe dinFranta, Spania, Italia, Germania, Argentina si Romania vor transforma Bucurestiul intr-un spatiu urban plin de culoare si magie, destinat exprimarii artistice libere si creative. Locuitorii Capitalei vor fi purtati intr-o lume populata de masinarii miraculoase, papusi gigant si personaje captivante.​

Trupele participante:

​Malabar, KITONB Project, Comediants, Voala, Antagon, Carros de Foc, Provisional Danza, Geants du Sud, Les Caramantran, La Tal, Cuartetto Maravilla, L’Excuse,Teatre NU, Les Cubitenistes, Les Enjoliveurs, Funambules precum si Teatrul Masca si XtREme.


Locatii de desfasurare:

Esplanada TNB, Piata Constitutiei, Piata “George Enescu”, Parcul Coltea, Parcul Unirii si Parcul Cismigiu

citește mai mult »