Comunicatul de presa: Noi spectacole uimitoare in cea de-a doua zi a festivalului B-FIT in the Street!

Festivalul B-FIT in the Street! continua. Vineri, 30 iunie, de la ora 16.00, Centrul Istoric al Capitalei va fi din nou plin de muzica, arta si buna dispozitie. Trupa de clovni ai Companiei International Show Parade va reveni pe strazile Lipscani si Carada si ii va delecta atat pe cei care s-au bucurat deja de show-ul lor, cat si pe cei care abia acum ii vor descoperi.

La aceeasi ora, publicul care prefera spectacolele pline de culoare este invitat pe Strada Stravopoleos, unde artistii trupei olandeze Sam Shine vor sustine unul dintre cele mai incitante reprezentatii ale editiei din acest an, denumita Flour Fantastic. Printre lumini discrete, cu straluciri de un albastru intunecat si in acorduri misterioase, creaturi desprinse parca din scenarii Science Fiction, insotite de calugari in mantii albe, purtand torte, rasar parca de nicaieri si patrund in mijlocul participantilor. Oriunde apar, acesti artisti au un efect hipnotic asupra celor din jur, efect datorat dansurilor lor stranii, ca intr-un ritual sacru. Cei ce doresc sa se convinga, ii vor putea vedea si de la ora 18.00, in Strada Lipscani.

Cum muzica este ingredientul cel mai important al sarbatorilor, hit-uri celebre si ritmuri antrenante vor pune stapanire pe intreg Centrul Istoric. De la ora 16:30, Orchestra Comica (Comic Band) se va afla pe Strada Stravopoleos, unde talentatii instrumentsti vor incinge atmosfera.

Cei aflati pe Strada Smardan in jurul orei 17.00 se vor indragosti, cu siguranta, de cuceritoarele Doamne in rosu (Red Ladies). Suspendate pe catalige de peste 3m inaltime, in costume majestuoase, ele vor captiva publicul cu prezenta lor electrizanta. Parada culorilor de pe Strada Lipscani va fi completata de cativa Fluturi Uriasi (The Butterflies), care vor defila gratios printre privitori.

Maine seara, in Centrul Istoric, surprizele se tin lant: struti enormi si dinozauri fabulosi se vor lasa admirati, in timp ce pasesc pe pavajul din Piata Sf. Anton. Nici Piata Universitatii nu va fi mai prejos. Incepand cu ora 19.00,Papusile Uriase (Giant Dolls), imbracate in rochii pe masura, vor anima intreaga zona, surprinzand trecatorii.

Odata cu lasarea serii, muzica isi va intra in drepturi pe Strada Lipscani. Un show inedit, ce imbina virtuozitatea artistilor cu o scenografie aparte, va putea fi urmarit de la ora 20.00. In spectacolul MUF (The Beat Brown Production) instrumente in miniatura devin parte a unei orchestre pline de ingeniozitate.

De la ora 20.00, intre strazile Lipscani si Smardan toata lumea va pluti in apele unui ocean fantastic. Pesti Fabulosi (Fabulous Fish), in culori de senzatie, vor crea pe strazile Bucurestiului iluzia unei lumi acvatice de poveste. Ramanand in aceeasi zona, bucurestenii prezenti la eveniment vor putea sa viseze cu ochii deschisi. Prin jocuri de lumini si coregrafii fantastice, vineri seara de la ora 21.30, in Centrul Istoric compania franceza Des Quidams ne invita sa impartasim un vis comun si ne poarta catre un taram imaginar, spre care suntem condusi de fiinte ireale.

Detalii pe www.arcub.ro. Urmariti-ne pe:   Facebook si Twiter​ ​

Parteneri media: Antena 3, TV City, Radio Romania Cultural, Radio Bucuresti FM, RFI Romania, 24FUN, Sapte Seri, mediaTrust Romania, Ring, BeWhere, Carturesti

Parteneri media online: Port.ro, metropotam.ro, 4arte.ro, modernism.ro, iconcert.ro, Teatral.ro, goingout.ro, hipmag.ro, inoras.ro, urban.ro, orasulm.eu, diseara.ro, hotcity.ro, bigcitylife.ro, ziarulmetropolis.ro.

Contact:
Madalina Negrea
PR ArCuB
0728 100 209